Bezorginformatie

Bestelling bezorgen

Na bestelling proberen wij zo snel mogelijk je artikelen te leveren. Afhankelijk van plaats van bestelling en de route van onze bezorgdienst plannen we een moment in voor levering. Bestellingen buiten ons bezorggebied versturen wij met een pakket- of transportdienst.

Onze transportpartner haalt de bestellingen op donderdag op in ons magazijn. De week erop worden de bestellingen thuisbezorgd.

We proberen binnen 5-10 werkdagen te bezorgen.

Vanaf €200,- bezorgen wij gratis bij je thuis door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Voor bestellingen onder de €200,- hanteren wij de volgende bezorgkosten*

Bezorggebied Oost-Brabant en Noord-Limburg:

Ons magazijn is gevestigd in Deurne, Noord-Brabant. Wij hanteren specifieke bezorgkosten voor de postcodegebieden 54 t/m 60. Bekijk hier de postcodegebieden in Nederland.

Bezorgkosten buiten het bezorggebied:

* Een aantal artikelen in onze webshop zijn te groot of te zwaar om te versturen met de pakketdienst. Hiervoor schakelen wij een transportdienst in. De bezorgkosten van deze artikelen bedragen automatisch €50,-

Goed om te weten

Heb je vragen over de bezorging van je bestelling? Neem dan contact op met info@evirobamboe.nl

Levering naar België

Voor leveringen naar België rekenen wij altijd, ongeacht het orderbedrag, €50,- bezorgkosten inclusief BTW, exclusief montage. Hierbij leveren wij in de verpakking op de begane grond.

Levertijden naar België zijn over het algemeen wat langer. Onze bezorgservice rijdt alleen met een volle bestelbus. Mocht dit niet op kort termijn gebeuren, dan kiezen wij voor levering door onze logistieke partner.

Duitsland

Vanuit Duitsland is het zeker mogelijk om bij Eviro Bamboe te bestellen. Voor leveringen naar Nordrhein-Westfalen rekenen wij altijd, ongeacht het orderbedrag, €90,- bezorgkosten inclusief BTW, exclusief montage. Hierbij leveren wij op de begane grond, tenzij anders afgesproken.

Levertijden naar Nordrhein-Westfalen zijn over het algemeen wat langer. Onze bezorgservice rijdt alleen met een volle bestelbus. Mocht dit niet op kort termijn gebeuren, dan kiezen wij voor levering door onze logistieke partner.

We leveren uitsluitend aan Nordrhein-Westfalen.

Het is daarnaast mogelijk om de artikelen af te halen in ons magazijn in Deurne (NL).

Let op: het afhaaladres is gelegen in Deurne, niet in Asten zoals weergegeven bij contactinformatie. Neem contact op via info@evirobamboe.nl voor meer informatie.