Retourneren

Wil je een product retourneren? Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, wordt gecrediteerd. De retourkosten zijn op eigen rekening.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

Mocht het artikel meer beschadigd zijn dan nodig bij eenmalig gebruik, dan kunnen wij deze waardevermindering aan je doorberekenen. Ga daarom altijd zorgvuldig met de gekochte artikelen om.

Beschadigde producten

Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet is geleverd. Is het product incompleet of beschadigd? Neem dan binnen drie werkdagen contact op met onze klantenservice op info@evirobamboe.nl. Het artikel wordt kosteloos door ons omgeruild of de retourkosten worden door ons vergoed. Wij storten zo spoedig mogelijk na ontvangst de retourkosten terug op het IBAN nummer ingevuld op het retourformulier.

Na drie werkdagen vervalt bovenstaande garantie. De producten kunnen nog wel geretourneerd of geruild worden, maar de kosten van transport zijn voor eigen rekening.